2467041627 6973259102 Άργος Ορεστικό / Καστορία
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
KERAMOS | Εμπόριο - Κατασκευή & Τοποθέτηση Υδρορροών Άργος Ορεστικού Καστοριάς - Υδρορροές - Λούκια


Οι υδρορροές και τα λούκια σε κάθε κτίριο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί συλλέγουν τα νερά της βροχής από τη στέγη και τα οδηγούν μακριά από τα θεμέλιά του. Επίσης, προστατεύουν τους τοίχους του κτιρίου σας από τα νερά της βροχής και εξοικονομείτε χρήματα από τις αποκαταστάσεις υγρασίας, φουσκωμένων σοβάδων και φθαρμένων χρωμάτων.

Η επιχείρησή μας “KERAMOS” η οποία βρίσκεται στο Άργος Ορεστικού της Καστοριάς, κατασκευάζει και τοποθετεί υδρορροές και λούκια από υλικά πρώτης ποιότητας και υψηλής διατομής.

Αυτό εξασφαλίζει μέγιστο βαθμό αντοχής στον χρόνο καθώς και ανθεκτικότητας στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βαριά φορτία χιονιού και πάγου.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
  Μονοκόματες Υδρορροές Λαμαρίνας με Υδροστατική Βαφή
 
  Μονοκόματες Χάλκινες Υδρορροές
 
  Μονοκόματες Υδρορροές Αλουμινίου
 
  Λούκια - Γωνίες
 
  Κατεβασιές
 
  με τετράγωνη ή στρογγυλή κατεβασιά
 
Οι υδρορροές κόβονται ακριβώς στα μέτρα της στέγης σας και τα λούκια μετρώνται με μεγάλη ακρίβεια με κατάλληλα μηχανήματα. Διαθέτουμε υλικά άριστης ποιότητας και αισθητικής αξίας με μεγάλη ποικιλία επιλογής χρωμάτων.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή και την συντήρηση των υδρορροών της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά.

Η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των υδρορροών, η άριστη αισθητική του τελικού αποτελέσματος, που επιτυγχάνεται από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες μας, καθιστούν την επιχείρησή μας από τις πιο αξιόπιστες στον τομέα των υδρορροών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση σε υδρορροές και λούκια.