2467041627 6973259102 Άργος Ορεστικό / Καστορία
hero image
 
 
 
KERAMOS
Εμπόριο - Κατασκευή & Τοποθέτηση Υδρορροών Άργος Ορεστικού Καστοριάς - Υδρορροές - Λούκια


Η επιχείρησή μας “KERAMOS” η οποία βρίσκεται στο Άργος Ορεστικού της Καστοριάς, δραστηριοποιείται από το 1957 στο χώρο των υδρορροών προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και να εξελίσσεται, προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Άργος Ορεστικού, με αγάπη και μεράκι, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε μονοκόματες υδρορροές λαμαρίνας με υδροστατική βαφή, χάλκινες υδρορροές καθώς και αλουμινίου, τις οποίες τις διαθέτουμε σε χονδρική και λιανική πώληση.
 

 


 

 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
την καλύτερη ποιότητα υδρορροών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ενώ έχουμε την δυνατότητα να αποστείλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευές, τοποθέτηση αλλά και συντήρηση υδρορροών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Άργος Ορεστικού, στην Καστοριά και στις γύρω περιοχές.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με υδρορροές και λούκια, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχει καταφέρει να αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας και εξειδικευμένες υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση όλων των πελατών μας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση σε υδρορροές και λούκια.